Västra Vilunda - Upplands Väsby

beskuren-vasby-lista
Allt på 32 kvm! Modernt och praktiskt boende med ett mycket bra läge i centrala Upplands Väsby.

Läs mer hos vår mäklare! >

Lägenheten har en optimal planlösning med alla tänkbara bekvämligheter samlade på 32 kvm. Köksdelen är komplett utrustad med kyl/frys, spishäll, ugn, diskmaskin och bra förvaringsutrymmen. Rummet har vitpigmenterat trägolv, sovalkov och exklusiv skjutdörr i glas ut mot den egna balkongen. Rymligt badrum med vitt kakel, duschvägg och möjlighet till egen tvättmaskin. Lägenheten har generösa och genomtänkta förvaringsutrymmen.

Läget är noga utvalt endast ett stenkast från Väsby Centrum. Ett ypperligt läge för dig som pendlar mot Arlanda eller Stockholm med tåg eller bil. Pendeln från Upplands Väsby till Arlanda tar endast åtta minuter och till Stockholms central tar det 29 minuter. I Väsby Centrum finns all tänkbar service med ca 80 butiker och serviceinrättningar.

För dig som gillar att träna utomhus finns ett antal motionsspår i närheten och Vilundaparken på andra sidan gatan har kommunens största idrottsanläggning med bl.a. simhall, ishall och ett antal bollplaner. På sommaren kan man cykla till Kairobadet eller Sätra gårds naturreservat.

Planerad säljstart av etapp 1 är i september 2015.

Junior Living är ett koncept från MFH Bygg AB  Hufvudsta Gård, Bränneriet 2tr  171 73 Solna  

org.nr 556943-7196  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.