Västra Vilunda - Upplands Väsby

beskuren-vasby-lista
Allt på 32 kvm! Modernt och praktiskt boende med ett mycket bra läge i centrala Upplands Väsby.

Läs mer hos vår mäklare! >

Lägenheten har en optimal planlösning med alla tänkbara bekvämligheter samlade på 32 kvm. Köksdelen är komplett utrustad med kyl/frys, spishäll, ugn, diskmaskin och bra förvaringsutrymmen. Rummet har vitpigmenterat trägolv, sovalkov och exklusiv skjutdörr i glas ut mot den egna balkongen. Rymligt badrum med vitt kakel, duschvägg och möjlighet till egen tvättmaskin. Lägenheten har generösa och genomtänkta förvaringsutrymmen.

Läget är noga utvalt endast ett stenkast från Väsby Centrum. Ett ypperligt läge för dig som pendlar mot Arlanda eller Stockholm med tåg eller bil. Pendeln från Upplands Väsby till Arlanda tar endast åtta minuter och till Stockholms central tar det 29 minuter. I Väsby Centrum finns all tänkbar service med ca 80 butiker och serviceinrättningar.

För dig som gillar att träna utomhus finns ett antal motionsspår i närheten och Vilundaparken på andra sidan gatan har kommunens största idrottsanläggning med bl.a. simhall, ishall och ett antal bollplaner. På sommaren kan man cykla till Kairobadet eller Sätra gårds naturreservat.

Planerad säljstart av etapp 1 är i september 2015.

Nu har alla flyttat in i nya Brf Eda!

bild p-besk

Sista etappen klar!  Nu kan vi hälsa alla boende välkomna till Brf Eda i Knivsta.
För många är det extra spännande – detta är det första egna hemmet med allt på 32 kvm. Ett hem där allt är nytt, badrum, kök och den egna balkongen.

Stor efterfrågan på Junior Living-konceptet: Nya projekt på 960 lägenheter!

Som nystartat byggbolag kunde vi inte tro att förfrågningarna skulle komma så snabbt. Vi har nu tecknat avtal på att bygga runt 960 lägenheter. Arkitektritade 1:or med badrum, kök och egen balkong.

Västberga 272 lägenheter. Hyresrätter. Byggstart våren 2015. Byggherre: Svenska Bostäder/Snabba Hus

Uppsala, Librobäck 100 lägenheter. Bostadsrätter, markavtal hösten 2014. Byggherre: Junior Living

Gamla Uppsala 163 lägenheter. Hyresrätter, detaljplanen är påbörjad, byggstart 2015/2016. 

Upplands Väsby 92 lägenheter. Bostadsrätter, detaljplanen är påbörjad. Byggherre: Junior Living

Knivsta 124 lägenheter. Bostadsrätter, slutsålt och inflyttning klar. Byggherre: Junior Living/Brf Eda

 

Världsrekord i effektivt bygge: 124 st 1:or på fyra månader!

Vi började bygga i januari 2014, och i  början av maj kunde de första flytta in. Omöjligt, säger en del. Möjligt säger vi som har skapat ett effektiv byggkoncept där allt går som på räls utan byråkrati, slarv och väntan. Vi bygger i en speciellt utvecklad anläggning där allt finns på plats, och ut kommer fina 1:or med badrum, köksdel, vardagsrum och balkong. 

 

Fler prisvärda 1:or!
Vi arbetar just nu för högtryck. Vi har ett nytt samarbete med Svenska Bostäder. Snart blir det hyresrätter i Västberga byggda med Junior Living-konceptet där kvalitet och effektivitet går hand i hand. 

Junior Living är ett koncept från MFH Bygg AB  Hufvudsta Gård, Sjögaraget  171 73 Solna  

org.nr 556943-7196  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.