Möt vår arkitekt

Arkitekten Andreas Martin-Löf med många uppmärksammade projekt i Stockholmsområdet:

Redan när jag studerade på KTH Arkitektur började jag intressera mig för bostadsbyggande – och hur det kan utvecklas. Under mina första år som praktiserande arkitekt märkte jag dock hur oerhört konservativa de stora svenska byggbolagen är när det kommer till bostadsproduktion.

AndreasKoncept: Effektiva smålägenheter
Det var därför ganska självklart för mig att tacka ja när Junior Living frågade mig om jag ville vara med och utveckla deras koncept för effektiva smålägenheter. Att medverka till att fler, mindre och billigare, lägenheter produceras känns oerhört angeläget för mig.

Junior Livings idéer
Janne och Manne på Junior Living hade tydliga idéer om byggteknik, produktion och logistik. I nära samarbete har vi sedan utvecklat idéerna vidare till ett bra kompaktboende med både vettiga funktioner och attraktiv form.ritning lagenhet JL broschyr 130x100  Lägenheterna har en intressant planlösning med en funktionsvägg med kök längs ena långsidan och ett generöst glasparti med balkong på fasadsidan. Vi tittar nu också på hur konceptet kan utvecklas till större lägenheter för familjer eller till exempel kompisboende.

Junior Living är ett koncept från MFH Bygg AB  Hufvudsta Gård, Bränneriet 2tr  171 73 Solna  

org.nr 556943-7196  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.