Projekt

Bostäder

Vi bygger bostäder, både hyreslägenheter och bostadsrätter. Junior Livings koncept i kombination med vårt patenterade byggsystem garanterar hög kvalitet, god design, snabb och kostnadseffektiv produktion.

Råcksta och Norra Ängby

Junior Living och Svenska Bostäder bygger 381 lägenheter i Råcksta och Norra Ängby!

I juni 2018 började Junior Living och Svenska Bostäder bygga 247 fina hyresrätter i Råcksta. Efter sommaren påbörjas ytterligare 134 lägenheter i angränsande Norra Ängby. Det blir enrummare framtagna med Junior Livings konceptet där effektivitet och kvalitet samverkar. Även här samarbetar vi med uppmärksammade Andreas Martin-Löf Arkitekter. Projektet som kallas Snabba Hus riktar sig till unga vuxna, den grupp som har svårast att komma in på bostadsmarknaden i Stockholm. I vårt senaste gemensamma projekt, Snabba Hus i Västberga, fick Andreas Martin-Löf Arkitekter utmärkelsen Nordic Architecture Fair Award 2017.

Upplands Väsby

I Upplands Väsby har nu bygget av Eda 2, Junior Livings andra bostadsrättprojekt påbörjats.

Projektet omfattar 92 enrumslägenheter med hög kvalitet i design och materialval. Alla lägenheter är 33 kvadratmeter stora med en planlösning som ger utrymme för rum med fullutrustat kök, sovalkov, kaklat badrum och balkong. Läget är noga utvalt med endast ett stenkast till Väsby Centrum och med tio minuters restid till Arlanda med pendeltåg och ca 30 minuter till Stockholm med pendeltåg.
Inflyttning planeras till slutet av december 2018.

Stor efterfrågan på Junior Living-konceptet

Som nystartat byggbolag kunde vi inte tro att förfrågningarna skulle komma så snabbt. Vi
har redan bygg 551 lägenheter och har tecknat avtal om att bygga ytterligare omkring 775.
Samtliga är arkitektritade 1:or med badrum, kök och egen balkong.

Genomförda projekt: 551 lägenheter

Veddesta Hotell 155 hotellrum.
Överlämnat till beställaren i maj 2018. Byggherre: BRF Junior Suites

Knivsta 124 lägenheter.
Bostadsrätter, slutsålt och inflyttning klar. Byggherre: Junior Living/Brf Eda 1

Västberga 272 lägenheter.
Hyresrätter. Inflyttat sommaren 2016. Byggherre: Svenska Bostäder/Snabba Hus

Nya projekt: 774 lägenheter

Råcksta och Norra Ängby 247 plus 134 lägenheter.
Hyresrätter. Byggstart i juni 2018. Byggherre: Svenska Bostäder/Snabba Hus

Upplands Väsby 92 lägenheter.
Bostadsrätter, Byggstart och inflyttning 2018. Byggherre: Br Eda 2

Uppsala, Librobäck 108 lägenheter.
Bostadsrätter, samråd under augusti 2018. Byggherre: Brf Eda 3

Gamla Uppsala 193 lägenheter.
Hyresrätter, detaljplanen väntas vinna laga kraft efter sommaren 2018. Beräknad byggstart 2019, Byggherre: Junior Living

Hotell

Förutom bostäder bygger Junior Living även för olika hotellkoncept. Med vårt sätt att bygga erbjuder vi anpassade hotellösningar som kan realiseras snabbt och kostnadseffektivt. Modulstorleken är något mindre än i lägenheterna, 25 kvadratmeter men rymmer även då möjlighet till kök.

Veddesta

Under 2017 – 18 uppförde Junior Living ett hotell i närheten av Barkarby Handelsplats. Här byggdes 155 hotellrum i en fastighet med två lägenhetsskepp med korridor i fyra plan. Den centrala och sammanknytande entrédelen rymmer reception i bottenvåningen, konferensavdelning, gym med bastu samt tvättstuga för longstaygäster på var sitt plan.
Samtliga rum har fullt utrustat kök med diskmaskin samt balkong. HOOM HOTEL driver verksamheten som öppnade i slutet av april 2018.

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar. Du kan använda kontaktformuläret, ringa 08-20 57 50 eller skicka e-post till info@juniorliving.se